The Life School online

Het leven beter begrijpen

We hebben nu (bijna) allemaal wat meer tijd. The Life School online biedt de gelegenheid om wat meer naar binnen te keren en onszelf vragen te stellen. Denk hierbij aan vragen zoals bijvoorbeeld:

  • wie ben ik echt?
  • wat verlang ik, wat is mijn passie?
  • ben ik momenteel op de juiste weg?
  • wat wil ik met mijn toekomst?

In moeilijke tijden leer je het meest..

Het zijn stuk voor stuk vragen waar we in ons drukke bestaan niet zo snel bij stilstaan. Gebruik daarom een periode als deze om dat wél te doen. Want in moeilijke tijden leer je het meest. The Life School online helpt je daarbij.

The Life School is een programma om het leven beter te begrijpen. Om jouw eigen leven beter te begrijpen. De kennis die je opdoet laat je inzien waarom je bepaalde gebeurtenissen hebt meegemaakt en waarom je tegen dingen aanloopt. Je begrijpt waarom je dingen doet en hebt gedaan, maar vooral hoe het anders zou kunnen. Soms wankelen we of gaan we kopje onder. Maar altijd kun je jezelf herpakken, weer doorgaan en het leven opnieuw liefhebben.

Mooie inzichten..

Met The Life School online maak je een reis naar jezelf. Je zult ervaren wat een enorme rijkdom het is om te weten wie je bent, wat je wilt, wat je verlangen en wat jouw doel is.
Juist in tijden van onzekerheid kun je ook mooie inzichten krijgen.

Ik begeleid je graag op jouw reis.

Online sessies

Heb je behoefte aan een coachgesprek in deze hectische en onzekere tijd?

Vanaf nu bied ik ook online sessies aan (telefonisch, facetime of zoom) waarbij je zaken kunt bespreken die je bezig houden. Of je nu vragen hebt over je werk- of over je privé situatie, we gaan kijken wat nieuwe mogelijkheden voor in de toekomst kunnen zijn of we kunnen voorkomen dat je in negatieve gedachten blijft hangen.

Een sessie duurt ongeveer een uur. De kosten bedragen € 60,00