Voedingsadvies op maat

Voedingsadvies: gezond en lekker!

Aandacht voor je gezondheid is natuurlijk altijd van belang.  Zeker in deze stressvolle periode is het noodzaak om goed voor jezelf te zorgen en je weerstand te verhogen. Voeding is hierbij een belangrijke factor. Hoe verhoog je je weerstand: 

  • door extra vitamines in te nemen
  • door gezonde voeding, specifiek afgestemd op jouw behoefte

Een voedingsadvies op maat.

Wil je leren:

  • wat voor jou de meest gezonde voeding is?
  • hoe je je energieker kunt gaan voelen?
  • hoe je je weerstand kunt verhogen?
  • hoe je een paar kilo’s op een gezonde manier kunt afvallen?

Maak dan een afspraak voor een voedingsconsult.

Hoe we ons voelen wordt sterk bepaald door wat we eten. Ieder lichaam is uniek en dient ook zo behandeld te worden. Daarom is een voedingsadvies van een  voedingstherapeut is ook nooit algemeen maar altijd afgestemd op wat jij nodig  hebt. Door enkele aanpassingen in jouw eetpatroon kunnen we ervoor zorgen dat de  doelstellingen haalbaar zijn en je toch nog steeds kunt genieten van heerlijk eten.

Voorafgaand aan het consult zal ik je vragen om een voedingsdagboek (4 dagen) bij  te houden. Tijdens het gesprek bespreken we het doel dat je zou willen bereiken. We bekijken samen je huidige eetpatroon en daarnaast besteden we aandacht aan je  persoonlijke omstandigheden.  Daarna kijken we naar het voedingsdagboek waaruit we valkuilen en aandachtspunten halen. Je krijgt dus direct feedback over je huidige voedingspatroon en handige tips en inspiratie voor je nieuwe patroon. Uiteraard krijg je enkele dagen later een uitgebreid voedingsadvies toegezonden dat jou helpt om jouw doelstellingen te verwezenlijken.  
Maak daarom nu een afspraak voor een voedingsconsult van een uur + uitgebreid  voedingsadvies specifiek op jou afgestemd:


Kosten: € 75,00