The Life School – Doe jij wat je echt wilt?

Doe jij wat je echt wilt? Misschien vind je het een rare vraag. Of een lastige. Misschien denk je: het heeft geen zin om daarover na te denken, want wat ik echt wil is toch niet haalbaar. The Life School helpt je om het leven te begrijpen.

Veel mensen zijn niet echt gelukkig omdat ze dingen doen waar ze geen energie van krijgen of omdat ze veel te veel ‘moeten’ van zichzelf.

Misschien ben jij iemand die ogenschijnlijk alles heeft, maar toch niet honderd procent tevreden is. Er klopt iets niet in je werk, er zijn spanningen in je relatie of het opvoeden kost je meer moeite dan je dacht.

Waarschijnlijk weet je niet precies wat het is. Je bent gewoon niet echt blij. Je koopt de leegte af door te consumeren, je vindt jezelf niet mooi genoeg en schrikt van een rimpel.

We weten dat gezonde voeding helpt bij een gezonde geest. Maar het allerbelangrijkste is dat je je van binnen goed voelt. Dan gaat alles stralen. Jouw ‘Mind’ is de basis.

Ik ben blij dat ik je kan helpen bij je persoonlijke groei. Dat doen we met The Life School, een coachingsprogramma van vier workshops. Ik help je tijdens deze dagen om de beste versie van jezelf te worden.

Een rijk leven heeft niets te maken met een volle kledingkast, een groot huis, een grote auto of het perfecte gewicht. Het heeft te maken met gelukkig zijn in jezelf. Met je gave ontdekken en naar die gave te leven. Je voelt het leven weer stromen.

Met The Life School maak je een reis naar jezelf. Je zult ervaren wat een enorme rijkdom het is om te weten wie je bent, wat je wilt, wat je verlangen en jouw doel is.

En dat gun ik jou ook!

The Life School helpt je om het leven te begrijpen. Je gaat inzien waarom je bepaalde gebeurtenissen hebt meegemaakt en waar je tegenaan loopt. Je begrijpt waarom je dingen doet en hebt gedaan, maar vooral hoe het anders zou kunnen.

Soms wankelen we of gaan we kopje onder. Maar altijd kun je jezelf herpakken en weer doorgaan en het leven opnieuw liefhebben.

Ik verzeker je: deze reis gaat je heel veel brengen. Eigenlijk is het ’t leukste en ’t mooiste wat je kunt gaan doen. En het is zonde om te wachten met je volle leven te leven tot je later ‘groot’ bent. Of tot het ‘mag’. Want wanneer is dat?

Het meest uitdagende avontuur dat je ooit zult meemaken is je eigen leven.

  • Wat verlang jij?
  • Wat zijn jouw ambities?
  • Wat maakt jou echt gelukkig?

Wat is The Life School?

The Life School is een compleet programma voor persoonlijke groei. We gaan tijdens 4 workshops in kleine groepen werken aan je inzichten op drie niveau’s

  1. Hoofd: je overtuigingen en denkpatronen
  2. Hart: je emoties
  3. Ziel: ontdekken wie jij bent en wat je diepste verlangens zijn

Voor wie?

Tijdens de vier workshops van The Life School maak je een reis door je leven. Je leert echt te durven zijn wie je bent en je leert te kijken naar je dromen en idealen. De workshops gaan over leven, geluk, liefde, groei, creatie en meditatie. We werken onder meer met de meditatie-technieken van Deepak Chopra en The Life Codes van Patty Harpenau.

The Life School is een programma voor iedereen die zichzelf de moeite waard vindt en die zichzelf eindelijk het mooiste leven gunt. Voor wie het leven met al zijn gaven wil omarmen. Voor wie zijn of haar talenten wil ontplooien. Kortom, voor iedereen die een positieve richting wil inslaan en het avontuur durft aan te gaan.

Door wie?

The Life School wordt gegeven door mij, Wendy Terlaak.

De 4 workshops:

Workshop 1 : Wie ben ik en wat wil ik?

De codes van het leven helpen je om de sleutels in je eigen leven te ontdekken en deze toe te passen teneinde te leven zoals je echt bent.
Drie belangrijkste levensvragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat is mijn levensdoel?

In deze workshop ontdek je het antwoord op deze drie vragen en ga je op reis van het verleden naar jouw gewenste toekomst.

Workshop 2: Wat verlang ik? En hoe leef ik?

We behandelen de codes van groei: een mens groeit via zeven intelligenties die de belangrijke bouwstenen zijn voor geluk, rust, harmonie en succes. In deze workshop leer je je diepste verlangen kennen. Deze kennis vormt de basis waarop je kunt (door)groeien naar wie je bent! In deze workshop staat de liefde voor jezelf centraal. Waar word jij echt gelukkig van? Wat wil jij echt in jouw leven doen en hoe lang wacht je er nog op? Ben jij het waard om echt het leven te leiden waar jij naar verlangt?

Workshop 3 : Hoe mediteer ik?

We behandelen de codes van rust. Wat is meditatie en waarom werkt meditatie? In deze workshop leer je goed en gedegen mediteren ( o.a. via de Deepak Chopra methode) op een manier die bij jou past.

Workshop 4 : Hoe en wat creëer ik?

We behandelen de codes van creatie. Hoe creëer je en wat creëer je? In deze workshop leer je de in de praktijk de codes van creatie toe te passen. Leer je je unieke talent tot uiting te brengen zodat je kunt bewerkstelligen wat je echt wilt!

Doe mee

We gaan niet teveel zweven. Tijdens deze workshops leren we zeer toepasbare methodieken kennen. Ik hoop je te ontmoeten bij de workshops.

Meer weten?

Natuurlijk vertel ik je graag meer over deze bijzondere en waardevolle reis. Je kunt overigens ook langskomen voor een individuele sessie als je eerst
eens 1-op-1 wilt ervaren wat The Life School voor jou kan betekenen.

Neem contact met mij op via 06-28471701 of het contactformulier.

Heel graag tot snel!