Wie ben ik en wat doe ik?

Wendy Terlaak

Ik ben Wendy Terlaak.


Het is mijn doel (en passie) om de mensen die bij mij komen op fysiek en mentaal niveau te stimuleren om de beste versie van zichzelf te worden.

Ik ben opgeleid als orthomoleculaire voedingstherapeut en voer daarin sinds 12 jaar praktijk. Daarnaast heb ik mij toegelegd op Bioresonantie Therapie. In deze praktijk richt ik mij op fysieke blokkades en het oplossen daarvan.

Maar, bij een gezond lichaam hoort een gezonde geest. Niets staat los van elkaar. Daarom heb ik mij ook op het geestelijke vlak ontwikkeld. Sinds 2018 ben ik Life Coach volgens de methode van de Life and Soul Foundation. Ik coach cliënten 1-op-1 en ik organiseer (en geef) The Life School cursus in groepsverband.

Of je nu The Life School cursus bij mij volgt of dat ik je coach, het gaat er in beide gevallen om dat je gaat ontdekken wie je daadwerkelijk bent. Wie ben jij echt? Wat is echt je verlangen? Wat wil je echt in dit leven? Deze vragen kun je alleen zelf beantwoorden. Als Life and Soul coach help ik je om jouw leven te begrijpen en laat ik je inzien wat jouw ‘doel’ in het leven is. Je gaat inzien waarom je steeds tegen bepaalde dingen aanloopt, en je gaat begrijpen waarom de dingen die je in je leven hebt meegemaakt je helpen om uiteindelijk sterker en beter te worden.

Staat je leven op zijn kop of wil je echt verandering brengen in je leven? Met 1 op 1 coaching of met The Life School geef ik je nieuwe inzichten en reik ik je gereedschap aan om met jezelf aan de slag te gaan. Want begrijpen waar je nu staat is één ding, maar hoe het anders kan, daar zijn zeker tools voor.

Inzicht in jezelf, is dat niet het meest mooie wat je jezelf cadeau kunt geven?

Wat als je uiteindelijk weet wie je echt bent en in verbinding met jezelf staat, dan is het makkelijker om stappen te ondernemen. Dan weet je wat je wilt en zul je sneller je doel bereiken.

Ik ga met je mee op avontuur. En niet zo maar een avontuur, maar het meest uitdagende avontuur dat er is: jouw eigen leven!